Eleccions Consell Escolar

Aquest curs 21-22 hem de renovar part del Consell Escolar del centre, com màxim òrgan de representació de la nostra comunitat educativa. Les eleccions al Consell Escolar seran el 16 de desembre, motiu pel qual el dia 17 de novembre es realitzarà el sorteig públic dels membres titulars i suplents entre tots els components del cens (alumnat, famílies, docents i personal no docent). 

Este curso 21-22 tenemos que renovar part del Consejo Escolar del IES Son Ferrer, como máximo órgano de representación de nuestra comunidad educativa. Las elecciones al Consejo escolar serán el próximo 16 de diciembre, motivo por el cual el día 17 de noviembre se realizará un sorteo público de los miembros titulares y suplentesentre todos los componentes del censo (alumnado, familias, docentes i personal no docente).  

Salutacions,  

Marta Otero Costa 

Directora de l’IES Son Ferrer 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>