Cloenda de l’IES Son Ferrer a la manifestació del 25 de novembre

Avui, 25 de novembre, Dia de l’eliminació de la violència cap a la dona estam aquí per cridar ben alt que en aquest 2019 cinquanta-dos dones han estat assassinades per les seves parelles o ex parelles, més que en tot l’any 2018. Quaranta-un menors han quedat orfes a causa de la violència masclista. Dos nins van ser assassinats pels seus pares. 2019 serà recordat com l’any negre en què s’ha arribat a més de 1000 dones assassinades per violència masclista des de 2003.

Però no només hi ha un tipus de violència cap a les dones: la mutilació genital femenina, el matrimoni forçat, la tracta de dones, les granges de dones embarassades i la invisibilització també són violència cap a les dones. I, dalt de tot, a la punta d’aquest iceberg de violència masclista, l’assassinat. Ja són 51 les dones que han mort per violència masclista a Espanya durant aquest 2019.

No podem callar. L’IES Son Ferrer no calla. Segueix llegint